W restauracji NEPTUN tworzymy magię świątecznych smaków.
Nasz zespół kucharzy pod kierownictwem Dawida Balany - uznanego szefa kuchni, prezentuje świąteczne dania, które wzbogacą rodzinny czas podczas Bożonarodzeniowej kolacji.
Pasztet z królikiem |
500 g |
92 PLN |
Pasztet z żurawiną |
500 g |
72 PLN |
Karczek pieczony |
1 kg |
65 PLN |
Boczek pieczony |
1 kg |
65 PLN |
Ryba po grecku |
500 g |
72 PLN |
Śledź w śmietanie z cebulą, brukwią i jabłkiem |
500 g |
75 PLN |
Sałatka jarzynowa |
500 g |
60 PLN |
Barszcz czerwony na zakwasie |
900 ml |
45 PLN |
Zupa grzybowa |
900 ml |
81 PLN |
Pierogi z kapustą i grzybami |
1 kg |
85 PLN |
Uszka z kapustą i grzybami |
0,5 kg |
52 PLN |
Karp smażony |
1 kg |
160 PLN |
Bitki wołowe w sosie grzybowym |
0,5 kg |
85 PLN |
Kaczka pieczona w całości z jabłkiem i sosem pomarańczowym |
1 szt. |
170 PLN |
Kluski ziemniaczane |
0,5 kg |
29 PLN |
Kapusta czerwona zasmażana |
0,5 kg |
25 PLN |
Piernik Staropolski |
0,5 kg |
60 PLN |
Tarta Truflowa |
24 cm |
220 PLN |
Strucla makowa |
1 kg |
100 PLN |
Sernik Ricotta |
20 cm |
120 PLN |
Tort orzechowy |
20 cm |
150 PLN |
Tort czekoladowy z wiśnią |
20 cm |
140 PLN |
Tort Royal Carmel |
20 cm |
160 PLN |
Tort piernikowy z mascarpone |
20 cm |
140 PLN |
Tort królewski |
20 cm |
160 PLN |
Zamówienia przyjmujemy do 17.12.2023
Odbiór 23.12.2023 - istnieje możliwość dowozu po wcześniejszym potwierdzeniu mailowym.
Informacje i zamówienia:
RESTAURACJA NEPTUN
+48 59 863 51 41
restauracja@zamekleba.pl